Način dostave i poštarina

Dostava naručene robe (uređaji i software za autodijagnostiku, testeri, alati, oprema) vrši se putem GLS dostavne službe. Trošak dostave snosimo mi ukoliko cijena naručene robe prelazi iznos od 70,00 EUR. Za narudžbe manje od 70,00 EUR naplaćujemo paušalne troškove dostave i pakiranja u iznosu od 6,00 EUR

Rok isporuke

Ukoliko se roba plaća putem pouzeća, naručene artikle šaljemo Vam najkasnije idući radni dan. Ukoliko trenutno nemamo traženu robu na lageru, obavijestiti ćemo Vas o tome i dogovoriti se o daljnjem tijeku kupovine. Robu koja se plaća virmanom isporučujemo najkasnije idući radni dan od pristizanja uplaćenih sredstava na naš transakcijski račun.

Pošiljka koja se dostavlja kupcu putem GLS dostave obično stiže kod naručitelja u roku 1 do 2 radna dana. Za rok dostave na otoke pročitajte sljedeći odlomak.

Dostava na otoke – IZNIMKE

Dostava na sljedeće otoke je moguća po standardnoj cijeni no rok dostave može trajati nešto duže nego kod drugih lokacija. U nastavku slijedi popis otoka i raspored dostava po danima:

GLS dostava na otoke

Na otoke sa slijedećeg popisa GLS dostava nije moguća. Narudžbe na njih dostavljamo putem preporučene pošiljke Hrvatske Pošte. Cijena dostave je ista kao i za dostavu na ostale lokacije no dostava može potrajati od 4 do 10 dana.

GLS dostava na otoke - iznimke

Problemi oko dostave

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.