NAČIN DOSTAVE I POŠTARINA

Dostava naručene robe (uređaji i software za autodijagnostiku, testeri, alati, oprema) vrši se putem OVERSEAS EXPRESS dostavne službe ili BOX NOW 24/7 paketomata.

DOSTAVA PUTEM BOX NOW 24/7 PAKETOMATA

Dostava putem BOX NOW je inovativna usluga gdje Vaš paket stiže na jedan od više od 600 paketomata diljem Hrvatske.

Paketomat na kojem želite preuzeti paket birate sami i Vaša pošiljka će biti na njemu u roku 0-2 radna dana. Kada paket stigne, BOX NOW će Vas obavijestiti putem SMS i EMAIL poruke i poslati PIN za otvaranje Vašeg pretinca. Na Vama je da odete do odabranoga paketomata, ukucate PIN i preuzmete paket. Radno vrijeme paketomata je 24/7, a paket morate podići najkasnije 96 sati nakon primitka poruke.

Mreža BOX NOW paketomata pokriva većinu kontinentalne Hrvatske. Otoci za sada nisu pokriveni. BOX NOW je najbrži i najjeftiniji način dostave. Posebno je pogodan za one koji rade od 08-16 jer sve ostale dostavne službe dostavljaju pakete upravo u tome vremenu. Kod dostave na BOX NOW paketomat sami birate kada će te paket preuzeti, jedino to morate napraviti najkasnije u roku 4 dana. Cijena dostave biti će prikazana kod potvrđivanja narudžbe.

Kod dostave putem BOX NOW paketomata možete odabrati plaćanje unaprijed putem uplatnice/Internet bankarstva ili plaćanje pouzećem. Ukoliko odaberete plaćanje pouzećem, na svoj mobilni telefon dobiti će te upute za plaćanje. Plaćanje pouzeća je moguće samo elektronskim putem (Google Pay / Apple Pay / Debitna kartica). Maksimalni iznos pouzeća kod BOX NOW je 200 EUR. Ukoliko ukupan iznos za robu koju naručujete prelazi 200 EUR molimo da odaberete plaćanje putem bankovne uplate ili da za način dostave odaberete Overseas Express gdje nema ograničenja u iznosu pouzeća.

DOSTAVA PUTEM OVERSEAS EXPRESS SLUŽBE

Ukoliko želite da Vam dostavljač robu isporuči na kućnu adresu odaberite OVERSEAS EXPRESS kao opciju dostave. Overseas Express robu dostavlja u roku 1 do 3 radna dana, obično u prijepodnevnom ili ranijem popodnevnom vremenu od ponedjeljka do petka. Ukoliko Vas dostavljač ne pronađe kod kuće paket će biti ostavljen na najbližem PICK UP POINT-u (obično je to kiosk Tiska), a Vi će te dobiti poruku sa adresom mjesta gdje možete podići paket. Cijena dostave biti će prikazana kod potvrđivanja narudžbe.

Ukoliko koristite dostavu putem Overseas Express usluge plaćanje je moguće izvršiti unaprijed putem Internet bankarstva / uplatnice ili pouzećem, tj tako da platite gotovinom dostavljaču kod preuzimanja paketa.

ROK ISPORUKE

Ukoliko se roba plaća putem pouzeća, naručene artikle šaljemo Vam najkasnije idući radni dan. Ukoliko trenutno nemamo traženu robu na lageru, obavijestiti ćemo Vas o tome i dogovoriti se o daljnjem tijeku kupovine. Robu koja se plaća virmanom isporučujemo najkasnije idući radni dan od pristizanja uplaćenih sredstava na naš transakcijski račun.

Pošiljka koja se dostavlja putem BOX NOW paketomata biti će na paketomatu koji ste odabrali u roku 0 do 2 dana od slanja.
Pošiljka koja se dostavlja kupcu putem OVERSEAS EXPRESS dostave obično stiže kod naručitelja u roku 1 do 3 radna dana.

Neka manja mjesta koja su van standardnih dostavnih ruta te otoci mogu imati nešto duži rok dostave od standardnog. Za više podataka o tome pogledajte raspored vožnje OVERSEAS EXPRESS-a na sljedećem linku: https://overseas.hr/upload_data/site_files/raspored-voznje_010424_1.pdf

U slučaju da OVERSEAS EXPRESS dostava nema dostavu u Vaše mjesto (najčešće u slučaju udaljenih otoka), paket ćemo Vam poslati putem preporučene pošiljke Hrvatske pošte i o tome Vas obavijestiti putem e-maila. Cijena pošiljke ostaje ista no moguće je nešto duže čekanje na isporuku paketa.

PROBLEMI OKO DOSTAVE

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.