Tko smo mi?

Vlasnik stranice www.kdijagnostika.hr je obrt K DIJAGNOSTIKA Osijek u vlasništvu Kristijana Bartolovića iz Višnjevca, Lugarski put II 10. Detaljne podatke o obrtu možete pronaći na slijedećem linku:

O nama

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Prilikom narudžbe u našoj web trgovini od Vas ćemo zatražiti osobne podatke koji su nam potrebni da bi Vašu narudžbu poslali na Vašu adresu i izradili Vam račun. Ti podaci uključuju:

Za privatne narudžbe:

  • Ime i prezime kupca te poštanska adresa kupca zbog slanja naručene robe poštom
  • Telefon i email adresa zbog informiranja kupca o statusu narudžbe

Narudžbe za firmu:

  • Ime i prezime kontakt osobe u firmi koja naručuje robu
  • Naziv firme, poštanska adresa i OIB zbog izrade R2 računa i slanja pošiljke poštom
  • Telefon i email adresa zbog informiranja kupca o statusu narudžbe

Podatke o adresi za slanje podijeliti ćemo isključivo sa firmom koja vrši dostavu (GLS, OVERSEAS EXPRESS ili Hrvatska pošta). Email adresu i telefonski broj kao i podatke o robi koju ste naručili u našoj internet trgovini koristiti ćemo isključivo zbog obavještavanja Vas o statusu narudžbe (zaprimljena, poslana, isporučena) te kontrolu isteka garantnog roka u slučaju reklamacije.

Vaše podatke koje ste upisali tijekom narudžbe čuvamo u administracijskom sučelju WooCommerce platforme na kojoj je baziran kdijagnostika.hr web shop. Osim tamo, Vaši podaci se nalaze i na papirnatim kopijama računa koje su arhivirane u uredu našega knjigovodstva.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

U koliko nas kontaktirate preko kontakt forme na stranici https://kdijagnostika.hr/kontakt/ ono što ste upisali prosljeđuje se na našu e-mail adresu kao email poruka. Kopija Vaše poruke kao i vaše ime te e-mail adresa koju ste upisali ostaju u našoj email arhivi zbog eventualnog daljnjeg kontakta i nikada se neće koristiti u druge svrhe niti dijeliti sa trećom stranom.

Kolačići

Kolačić (cookie) je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj, a iz kojeg se izvlači pri svakom novom posjetu. KDijagnostika.hr kolačiće koristi kako bi poboljšao i pojednostavio posjet svojim stranicama. Kolačiće ne koristimo u svrhu pohranjivanja osobnih podataka ni njihova otkrivanja trećim stranama. Postoje dvije vrste kolačića, trajni i privremeni (kolačići sesije). Trajni kolačići pohranjuju se u obliku datoteke na vaše računalo ili mobilni uređaj u vremenskom razdoblju od najdulje 12 mjeseci. Kolačići sesije pohranjuju se privremeno i nestaju u trenutku kada završite sesiju pretraživanja.

Trajne kolačiće koristimo kako bismo pohranili početnu stranicu koju ste izabrali i pohranili vaše podatke ako prilikom prijave odaberete opciju “Zapamti me”.

Kolačiće sesije koristimo kada vi koristite funkciju filtriranja proizvoda i kako bismo provjerili jeste li prijavljeni. Kolačiće možete lako izbrisati s računala ili mobilnog uređaja pomoću pretraživača. Upute o načinu korištenja i brisanju kolačića možete pronaći pod opcijom “Pomoć” u pretraživaču. Možete odabrati opciju isključivanja kolačića ili primanja obavijesti svaki put kada se na vaše računalo ili mobilni uređaj pošalje novi kolačić.

Imajte na umu da ako isključite kolačiće, nećete moći u potpunosti iskoristiti sve značajke.

Kolačići treće strane

Kolačiće treće strane koristimo u svrhu prikupljanja zbirnih statističkih podataka korištenjem analitičkih alata. KDijagnostika.hr koristi Google Analytics Dashboards for WordPress analitički alat firme Exact Metrics. Više detalja o njihovoj politici privatnosti možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

Linkovi

KDijagnostika.hr može sadržavati linkove za druge web stranice izvan naše kontrole. Ne možemo preuzeti odgovornost za zaštitu privatnosti ili sadržaj tih web stranica, ali nudimo te linkove samo kako bismo našim posjetiteljima pomogli da pronađu više informacija o pojedinim temama.

Dodatne informacije

Ovdje možete pronaći sve ostale detalje o nama i našem poslovanju:

Uvjeti korištenja

Kako naručiti

Dostava robe

Povrat i reklamacija

U slučaju nejasnoća ili ako vam je potrebno više informacija o ovoj temi, slobodno nas kontaktirajte na:

KONTAKT STRANICA