TESTOVI, RECENZIJE I OPISI AUTO-DIJAGNOSTIČKE OPREME

Multiecuscan FIAT-ALFA-LANCIA

Multiecusca Fiatecuscan HRVATSKA

Multiecuscan je napredna autodijagnostika za talijanska vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia. Niti jedna univerzalna autodijagnostika pa ćak ni najskuplja kao Bosch-ov KTS, Brain Bee, Texa ne mogu odraditi sve one funkcije koje pruža MULTIECUSCAN. 

K DIJAGNOSTIKA OSIJEK jedini je ovlašteni distributer za MULTIECUSCAN u Hrvatskoj i jednio kod nas možete kupiti punu legalnu verziju ovog auto dijagnostičkog softvera i sve kabele za nju. Za više detalja posjetite:

[su_permalink id=”1979″ target=”blank”]MULTIECUSCAN HRVATSKA[/su_permalink]


Kako radi Multiecuscan autodijagnostika

Sama autodijagnostika sastoji se od MULTIECUSCAN programa za PC računalo i kablova/interfejsa za spajanje vozila.

Program se može koristiti u besplatnoj – ograničenoj verziji koja će biti dobra za većinu vlasnika talijanskih vozila koji žele imati jeftinu dijagnostiku. Kupovinom licence i registracijom programa dobivate pravi profesionalni alat za Fiat/Alfa/Lancia vozila.

Interfejsi za Multiecuscan

Kabeli za spajanje također se mogu kupiti u više varijanti. Najjeftiniji je KL MULTIECUSCAN interfejs kabel. On dolazi uz besplatnu verziju programa i može odraditi većinu malo starijih vozila.

kl-multiecuscan

Slijedeći je MULTIECUSCAN FULL komplet. U njemu osim osnovnog KL interfejsa dobivate i ELM327 interfejs za spajanje novijih modela sa CAN sabirnicom te dodatne adaptere za dijagnostiku ABS-a, Airbaga, EPS-a i ostale opreme. Također u ovome kompletu uključena je i licenca za punu verziju MULTIECUSCAN programa (licenca vrijedi godinu dana i za jedno računalo).

multiecuscan-full

Najjači komplet je novi MULTIECUSCAN MULTIPLEXED. U njemu dobivate novi CANTIECAR USB/Bluetooth interfejs koji mijenja sve gore navedene interfejse i adaptere iz prethodnog kompleta. To znaći da nećete imati punu kutiju kabela nego ćete sve moći odraditi preko jednog. I u ovome kompletu uključena je licenca za punu verziju MULTIECUSCAN programa i to u samom CANTIECAR interfejsu. To znaći da više niste ograničeni na rad na samo jednom računalu već program možete instalirati na sva računala u radioni, pa interfejs jednostavno priključite na ono računalo koje Vam je trenutno potrebno.

ctc001

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)