MAXIECU
UNIVERZALNA
AUTO-DIJAGNOSTIKA

Modularna MAXIECU auto dijagnostika bazirana na PC-računalu koja će se prilagoditi Vašim potrebama

MaxiECU auto dijagnostika

Modularna, moderna, puna mogućnosti

Tražite auto dijagnostiku za vlastiti automobil ili kao profesionalno rješenje za auto servis svih marki vozila? Upravo ste ju pronašli…

MaxiECU bazirana na PC računalu

Bazirana na PC računalu

MAXIECU dijagnostika bazirana je na PC računalu na kojega se povezuje putem WIFI ili BLUETOOTH veze. Nema neke posebne zahtjeve i raditi će na bilo kojem računalu sa WINDOWS 7 ili novijim operativnim sustavom

MaxiECU modularna autodijagnostika

Modularan i prilagodljiv softver

Kupovinom MAXIECU interfejsa dobijete gratis licencu za jednog proizvođača vozila. Kasnije možete dokupiti module za druge proizvođače po vrlo povoljnoj cijeni. Module je moguće kupiti posebno ili u paketima EUROPA, AZIJA, AMERIKA ili FULL.

Maxiecu moderna autodijagnostika

Moderna i puna mogućnosti

MAXIECU je moderan i profesionalan sustav autodijagnostike koji pristupa svim sustavima u vozilu, očitava i briše greške, prati radne parametre, testira komponente, izvršava kodiranja, reprogramiranja i servisne procedure.

ŠTO SVE MOGU SA OVOM AUTO-DIJAGNOSTIKOM

DETEKCIJA I BRISANJE GREŠAKA

Ovom funkcijom očitavate greške koje su elektronički sustavi u vozilu uočili i zabilježili tijekom rada.MAXIECU će Vam uz brojčani kod greške dati i njen opis pa će i osoba sa manje iskustva lako riješiti nastali problem. Prije brisanja greške i gašenja lampice upozorenja moguće je napraviti dijagnostičko izvješće te ga spremiti u PDF formatu ili isprintati.

Čitanje i brisanje grešaka MAXIECU dijagnostikom
maxiecu - praćenje parametara u realnom vremenu

TRENUTNI PARAMETRI

Ova opcija omogućava Vam praćenje radnih parametara u realnom vremenu. Istodobno možete pratiti sve dostupne parametre prikazujući njihove vrijednosti na ekranu računala i na taj način bez podizanja poklopca motora utvrditi eventualna odstupanja i pronaći kvar. Podatke možete spremiti u proračunsku tablicu te ih kasnije analizirati.

DIJAGRAMI

Grafikoni koji pokazuju očitanja radnih parametara u stvarnom vremenu pomoći će Vam da vizualizirate rad kontrolnih jedinica, posebno onih gdje se vrijednosti brzo mijenjaju. Analiza je moguća tijekom vožnje ili naknadno pregledavanjem dobivene krivulje.

maxiecu dijagrami parametara
aktuatori

AKTUATORI

Korisna dijagnostička funkcija koja će Vam pokazati radi li testirana komponenta ispravno. Pokretanjem ove funkcije MAXIECU će aktivirati zadani aktuator/izvršnik bez obzira dali su ispunjeni uvjet za njegovo uključivanje. Na primjer ovako možete uključiti ventilator bez obzira na temperaturu motora i provjeriti njegov rad.

ADAPTACIJE

Funkcija namijenjena profesionalcima. Korištenjem ove funkcije moguće je izvršiti razne prilagodbe, kalibracije i aktivirati servisne funkcije. Primjer je pokretanje prisilne regeneracije DPF-a, kalibracija leptira za gas, broja okretaja u praznom hodu ili poništavanje podsjetnika za servis

maxiecu adaptacije
maxiecu kodiranja

KODIRANJA

Još jedna dijagnostička funkcija za profesionalce. Omogućava promjenu parametara i načina rada kontrolne jedinice te uključivanje skrivenih funkcija. Primjenom ove opcije moguće je lako prilagoditi razne opcije kao što je na primjer način rada brisača, promjena jezika na instrument ploči ili aktivirati dnevna svijetla.

AUTOMATSKO SKENIRANJE

Brza analiza trenutnog stanja vozila koja će pokazati trenutno stanje cijelog vozila. Ova funkcija osim skeniranja grešaka omogućava i njihovo automatsko brisanje. Također nakon skeniranja moguće je skenirati i dijagnostičko izvješće koje će te moći ispisati ili spremiti u PDF formatu.

maxiecu autoscan
maxiecu-podaci-o-modulu

PODACI O MODULU

Ukoliko želite dobiti detaljne podatke u modulu na kome vršite dijagnostiku odaberite ovu funkciju. MAXIECU pokazati će Vam sve dostupne podatke o testiranom ECU-u kao što su datum proizvodnje, serijski broj, šifra, verzija opreme i sl. Ovi podaci će Vam pomoći kod naručivanja rezervnog dijela ili odabira prave komponente.